Referenties

Om de ontwikkelingen op mijn vakgebied te blijven volgen en vakgenoten te ontmoeten heb ik me aangesloten bij onderstaande organisaties:

Ervaringen

In onderstaande referenties kun je lezen welke kwaliteiten ik in het verleden ingezet heb. Meer informatie over de opleidingen die ik heb gevolgd en ervaring die ik heb opgebouwd vind je bij “Over Astrid“.

“Astrid heeft onlangs voor de tweede keer onderzoek gedaan naar werkdrukbeleving onder onze medewerkers. Astrid is erg toegankelijk en denkt graag en proactief mee over welke informatie boven tafel moet komen. De manier van rapporteren is overzichtelijk en to-the-point waarbij resultaten ook grafisch in 1 oogopslag inzichtelijk worden gemaakt. Tenslotte vult ze deze graag aan met tips en aanbevelingen, die vaak vooral pragmatisch en direct toepasbaar zijn. Kortom, prettige manier van werken, duidelijke afspraken, strakke tijdslijnen en voor ons handvatten om direct opvolging te geven.”

Jan Verschure – de Bibliotheek Midden-Brabant

Je bent een rots in de branding gebleken, niet snel van de wijs te brengen, met een duidelijke koers voor ogen en niet bang voor veranderingen en vernieuwingen. We weten dat jij Ledenvereniging Thebe Extra met hart en ziel hebt vertegenwoordigd en dat is ook wat wij in je waarderen.”

Etiënne Blom – Media Point

“Ik ken Astrid als een betrouwbare collega met een goed inzicht in de mensen met wie ze werkt en hun drijfveren. Astrid haalt het beste in mensen naar boven. Haar analytische kijk koppelt ze aan praktische daadkracht. Ik vond het geweldig om samen met haar een vastgelopen klus op te pakken en er iets moois van te maken.”

Marie-Jeanne Boltong – Ledenvereniging Thebe Extra

“Recent (2020-2021) heb ik ruim 8 maanden intensief met Astrid mogen samenwerken. Wat haar in mijn optiek kenmerkt is een doortastende en resultaatgerichte wijze van aanpakken. Vanuit een hoog arbeidsethos pakt ze zaken op, is daarbij sterk in de analyse en levert ze executiekracht.”

Stephan Rens – ReNsultaat

“Door Astrid heb ik de kans gekregen me te ontwikkelen in een voor mij totaal nieuwe organisatie structuur. Zij heeft het beste in mij boven weten te halen, waardoor mijn horizon is verbreed en mijn vaardigheden nog meer zijn ontwikkeld. Nog niet eerder werden mijn ideeën zo ondersteund en mijn kwaliteiten gezien! Door mij soms uit te dagen met nieuwe opdrachten heeft ze mij uit mijn comfortzone weten te halen. Haar aanmoedigingen hebben mij gemaakt tot een zelfstandig denkende werknemer, die door het maken van een wandeling, een klein stukje time management en het bewaken van de planning een goede balans heeft in werk en privé.”

Inge Berm – Ledenvereniging Thebe Extra