Talentenscan

Als je wilt starten met het mooier maken van je werk, is het handig om inzicht te hebben in wat jouw talenten zijn. Talenten zijn unieke gaven, die je van nature bij je geboorte mee hebt gekregen. Je talenten zeggen iets over wat voor jou moeiteloos gaat en je energie geeft. Het is het vermogen dat je in je hebt om succesvol te zijn in wat je doet. Doordat een talent zo’n sterk ontwikkeld en natuurlijk patroon in je denken en handelen is, ben je jezelf er niet altijd bewust van. Wanneer je echter naar een ander kijkt, merk je hun talenten wel op. Iedereen heeft zijn unieke talenten. Waarin blink jij uit? Ontdek wat jouw talenten zijn met de talentenscan van Astrid Vitaal.

Wat is jouw talent? Ontdek het met de talentenscan!
Wat is jouw talent? Ontdek het met de talentenscan!

Ontdek je talenten met de talentenscan

Astrid Vitaal zet hiervoor de digitale talentenscan van MyTalentBuilder in. Aan de hand van een aantal vragen wordt een selectie gemaakt van de 8 talenten die het beste bij jou passen.
Daarna gaan we tijdens enkele gesprekken samen kijken naar jouw talenten:

  • Wat is de kracht van dit talent?
  • In welke soort omgeving ben ik op mijn best?
  • Wat kan ik leren om hier nog beter in te zijn?
  • Wat zijn mijn mogelijke valkuilen?
  • Welke hefboomvaardigheden kan ik inzetten?

Door inzicht te krijgen in je talenten, kun je beter de taken of baan kiezen die bij je past en waar je energie van krijgt. Je leert ook hefboomvaardigheden die je kunt inzetten als je talent doorschiet, bijvoorbeeld in een stressvolle periode. Ook weet je beter hoe je jobcrafting technieken in kunt zetten, die jouw werk mooier maken. Hierdoor ervaar je meer werkgeluk. In de workshop “Mooier werk” kan ik je hier meer over vertellen.

Heb je interesse in een talentenscan met coaching gesprek? Neem dan contact op met Astrid Vitaal om de mogelijkheden te bespreken.